środa, 29 sierpnia 2012
Zielony koktajl z mango i szpinaku
Zielono mi ;)
Składniki:
3 dojrzałe mango
pęczek szpinaku
kilka liści mięty
kilka liści bazylii
1 szklanka wody
ew. lód
Przygotowanie:
Mango obieram, a szpinak, miętę i bazylię myję. Całość wrzucam do blendera, dolewam wody, dodaję lód i miksuję na gładką masę. Śniadanie gotowe ;)
Dla niektórych może wydawać się zbyt mdłe, więc można sobie posłodzić, np. syropem z agawy.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Piękny kolor wyszedł!
OdpowiedzUsuńSuper kolor!
OdpowiedzUsuńNigdy nie jadłam połączenia mango i szpinaku. Przepis notuję do wypróbowania :)
OdpowiedzUsuńmuszę spróbować :D
OdpowiedzUsuń